Kik vagyunk mi?

Dr.  Haverla Szandra LL.M., ügyvéd

Szandra 1997-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, 2000-ben ügyvédi vizsgát tett. Az évek alatt az Universität Hamburg, az Europa-College hallgatója és az Alpers & Stenger Ügyvédi Iroda (Hamburg) gyakornoka volt. 2012-ben szerzett másoddiplomát (LL.M) az Universität Wien Jogi Karán (európai és nemzetközi gazdasági jog) német nyelven.

Több mint 23 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik – amelyet utoljára a nemzetközi Heinzelmann Ügyvédi Iroda irodavezető partnereként szerzett. Speciális szakterülete a munkajog (munkaszerződések, munkaviszonyok megszüntetése, munkahelyi balesetek, szabályzatok, kollektív szerződések, munkaszerződések, jogviták, munkaügyi auditok stb.), De jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a társasági jog és a szerződési jog területén is, amelyet nemzetközi vállalatok képviselőjeként szerzett.
2017-ben szerezte meg az adatvédelmi tisztviselői végzettséget, és eddig több mint 20 adatvédelmi auditban vett részt. Tagja a nemzetközi  Munkaügyi Kutatási Hálózatnak.
Szandra anyanyelve a magyar, német és angol nyelven dolgozik.

Dr. Haverla Ditta, ügyvédjelölt

Ditta 2002-ben szerzett jogi diplomát a Pázmány Péter Egyetem Jogtudományi Karán. Több nemzetközi ügyvédi irodához csatlakozott 2014-től ügyvédjelöltként. 2014-ben részt vett a “Innovatív ötletek fejlesztése új vállalatok: vállalkozói tevékenység” képzésen a Maryland Egyetemen.
Tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának. Gyakorlati területei a polgári jog / szerződési jog, a társasági jog, az adatvédelem, a munkajog és a peres és nem peres eljárások.
Ditta magyar anyanyelvű, angol és spanyol nyelvtudással rendelkezik.

Dr. Plesovszki Dóra LL.M., ügyvéd, tanácsadó

Dóra 1995-ben végzett a Szegedi József Attila Egyetem Jogtudományi Karán. 1997-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem (KTI) nemzetközi gazdasági szakértőjeként végzett. 1998-ban letette az ügyvédi szakvizsgát. 2000-ben megkapta az amerikai jogban az LL.M. fokozatot, a Boston School of Law karán. 2000 és 2003 között csatlakozott a Ormai és Társai CMS Cameron McKenna ügyvédi irodához, Budapesten. 2006-ban az ELTE, JTK, Budapest európai jogtudomány szakán végzett. 2008 óta dolgozott a DLA Piper Weiss Tessbach Horváth és Partners ügyvédi irodával, valamint a Heinzelmann ügyvédi irodával. Nem-gyakorló ügyvéd New York államban, valamint az Egyesült Királyság legfelsőbb bíróságánál.
Anyanyelve magyar,  angolul beszél munkanyelvként.