Szakterületeink

Örömmel mutatjuk be ügyvédi irodánkat, amely 2018 óta működik önálló irodaként a jogi tanácsadói piacon, de Dr. Haverla Szandra irodavezető és Dr. Plesovszki Dóra több mint 21 éves jogi tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. Magasan képzett ügyvédekként, gyorsan azonosítani tudjuk a jogi lehetőségeket, hogy megoldjuk üzleti problémáit. Az ügyvédi iroda szolgáltatásorientált: rendszeresen kommunikálunk az ügyfelekkel és törekszünk az ügyfelek elégedettségére. Önnek ügyfélként nem kell indokolatlanul hosszan várnia az információra, a kérdésére vagy az aggodalomra okot adó felvetésére adott válaszra.
Míg ügyvédi irodánk minden ügyet úgy készít elő, mintha peres ügy lenne, úgy véljük, hogy gyakran az ügyfelek legjobb érdeke, hogy  problémát kommunikáció és a tárgyalások útján oldjuk meg.

Homepage Cover

Cégjog

Amit nyújtunk Önnek nagy tapasztalattal: gazdasági társaságok alapítása, átalakítása, kiválás, beolvadás, átalakulás; elektronikus cégeljárás; végelszámolás; csõd- és felszámolási eljárás; társadalmi szervezetek (alapítványok) alapítása; kintlévõségek kezelése

Ingatlan jog

Amit nyújtunk Önnek nagy tapasztalattal: ingatlan és ingó adásvételi és ajándékozási szerződések, bérleti szerződések.  Külön felhívjuk a figyelmet a közmű megállapodások fontosságára, jogszabályváltozás miatt.

Védjegyek, Kereskedelmi egységek

A 21 év során rendszeresen védjegybejelentéseket tettünk, kereskedelmi egységekkel kapcsolatos adminisztratív feladatokat hajtottunk végre, és sok-sok más esetben segítettünk ügyfeleinknek.

Szerződések Joga

Függetlenül attól, hogy Ön egy szerződés előkészítése vagy megkötése előtt áll, tisztában kell lennie a jogi tanácsadás fontosságával. Ez megóvhatja Önt sok fejfájástól. És nagyon valószínűleg pénzt is. Mi már előkészítettük és áttekintettük  különböző típusú szerződések ezreit, így tudjuk, mit kell tenni annak érdekében, hogy biztosítsuk az Ön érdekeit.

Munkajog

A munkajog területe a vállalatirányítás egyik legfontosabb területe. A jogi védelem javítása érdekében a következőket kínáljuk: - Jogi tanácsadás a HR-kapcsolatok hatékony megszervezésével kapcsolatban - Belső vállalati statútumok elkészítése és ellenőrzési rendszerének előkészítése - Jogi tanácsadás a vezetői szerződések területén - A vállalat munkajogi auditjának elkészítése és végrehajtása - Képviselet a munkaügyi vitákban.

Adatvédelem

A GDPR hatályba lépése és a nagy bírság fenyegetettsége miatt az adatvédelem az egyik legégetőbb feladatává vált a vállalatoknak. Azon vállalatoknak, amelyek 2018. május 25-éig felkészültek, az Info törvény július végi módosítása miatt ismét szükséges felülvizsgálniuk az adatvédelmüket. Ebben is segítünk. Több, mint 20 nagy, közép és kisvállalat komplett adatvédelmi auditját végeztük el, oktatást tartottunk teljes kollektíváknak. Rendszeresen figyelemmel kísérjük a NAIH határozatait és állásfoglalásait. Haverla Szandra már 2017-ben adatvédelmi tisztviselő végzettséget szerzett.